Refleksjonsnotat

I denne første delen av kurset DIG2103 har jeg lært veldig mye, både faglig og ikke minst om meg selv. Det har vært utrolig interessant å lage seg blogg, jeg hadde noe erfaring med dette fra før, ettersom jeg har hatt et par nettsider fra før av. Men det har absolutt vært gøy å ha en litt annen type innhold på siden. Å lage blogg er noe jeg i utgangspunktet ikke kunne tenkt meg å lage ut av det blå, men jeg var egentlig ganske engasjert fra dag en med det opplegget vi hadde. Jeg leverte alle innlegg innen fristen, og gledet meg til og med til å skrive neste. 

Jeg har deltatt på forelesninger og vært mye mer aktiv enn jeg har vært siden alt av forelesninger ble digitale, jeg ble veldig motivert av introduksjonsmailen, og kjente jeg fikk energien min tilbake, etter et ganske vanskelig år på grunn av pandemien. Jeg synes opplegget har vært utrolig bra, og tilpasningene til situasjonen vi er i er gjort på en nesten perfekt måte, hvis vi ser bort fra litt tekniske problemer her og der, men sånt er uunngåelig. Foreleserne, kanskje spesielt Arne Krokan, som har vist å virkelig bry seg om, og brenne for det han gjør, ved å lage et eget studio i huset hans, og utfordre seg selv med forskjellige løsninger for å gjøre forelesningene interessante og mer lærerike. Jeg har lært mye om hvordan man kan bruke digital markedsføring for å vokse i markedet, mange nye begreper, og mye nytt om temaene vi har snakket om.

Jeg synes temaene vi har snakket om er svært interessante og relevante for oss, som gjør pensum ekstra lett å følge med på. Nå er temaene i tillegg ting jeg interesserer meg i fra før av, så det har gjort det mye lettere å følge med i forelesninger og henge med i en ellers ganske travel start på semesteret kombinert med jobb og et ellers nokså sosialt liv. 

Utover dette synes jeg i tillegg det har vært fint å få litt påfyll om studieteknikker med Marianne Hagelia, som har lært meg mye nytt både når det kommer til hvordan man kan bli en bedre student, men også forskjellig teknisk og andre hjelpemidler man kan bruke for å lære mer effektivt både i og utenfor forelesninger.

Jeg vil også gi ros til studentassistentene som har vært utrolig flinke og virkelig stått på til tross for at de har mye å gjøre fra før av med deres egne studier, det har jeg veldig mye respekt for. Q&A timene deres har vært helt geniale hvis man har spørsmål om noe relatert til bloggene eller faget i seg selv. I tillegg har jeg besøkt bloggen deres flere ganger hvis jeg lurer på noe fra Q&A timene, eller generelle ting som å sette opp bloggen og å skrive best mulig blogginnlegg. Så tusen takk til dem!

Til sist vil jeg også takke Marius Vetaas Thomassen som har limt sammen det hele, og gir god oversikt over det vi trenger, og ikke minst for å si ifra hvis det er noe, enten på Canvas eller i forelesninger hvis det er en teknisk feil. Han har til og med tilbudt å finne på noe eller gå tur med de som måtte føle seg ensom eller trenger en prat, noe som jeg dessverre ikke fikk mulighet til foreløpig, men det synes jeg er utrolig hyggelig og tøft gjort!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *